fbpx

Polityka Prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Drogi Użytkowniku

W związku z wejściem w życie 25 maja 2018 roku, ROZPORZĄDZENIA PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych – RODO) chcemy przekazać Państwu kilka informacji:

Przede wszystkim zależy nam na zachowaniu Państwa prywatności oraz bezpieczeństwie Państwa danych osobowych

Podane przez Użytkowników dane osobowe Centrum Tańca gromadzi i przetwarza zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
Dane gromadzone są w celu kontaktu z klientem, do komunikacji i informacji o produktach i usługach.

Klauzula informacyjna

Uprzejmie informujemy, że:

1. Administratorem danych jest Centrum Tańca „Fan Dance” Anna i Grzegorz Depta z siedzibą w Gorzowie Wlkp. przy ul. Kosynierów Gdyńskich 21b . Aby skontaktować się z nami, wyślij wiadomość pod e-mail: kontakt@fandance.pl lub zadzwoń pod numer 602 403 273.

Odbiorcami danych osobowych będą osoby upoważnione przez administratora oraz zewnętrzna obsługa księgowa.

2. Dane osobowe przetwarzane są w celu obsługi i realizacji umowy oraz w celach rozliczeń rachunkowych i podatkowych, na podstawie art. 6 pkt 1 lit. b) i f) RODO.

Dane będą również przetwarzane celem wykonania obowiązków prawnych, w tym wystawianie faktur.

3. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

4. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji umowy, w przypadku niepodania danych nie będzie możliwe wykonanie zlecenia.

5. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim. Odbiorcami danych będą tylko instytucje państwowe i urzędy upoważnione z mocy prawa.

6. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą zautomatyzowane ani nie będą podlegały profilowaniu.

7. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

8. Dane osobowe będą przechowywane przez okres wymagany przepisami prawa.

9.Podanie danych jest dobrowolne, ale stanowi warunek zawarcia umowy. Niepodanie tych danych uniemożliwi jej zawarcie.

01SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI+48 602 403 274I ZAPISZ SIĘ NA ZAJĘCIA

02OFERTAPOZOSTAŁYCH ZAJĘĆ

03TERMINARZZAJĘĆ DLA DOROSŁYCH

04STREFA RELAKSUKAWIARENKA I SKLEPIKpomiędzy zajęciami

W oczekiwaniu na lekcje zapraszamy na kawę i słodycze. W naszej kawiarence zaopatrzysz się w wodę niezbędną podczas zajęć oraz coś słodkiego do nabrania energii. Tutaj również mogą miło spędzić czas rodzice oczekujący na swe pociechy.

| CZYTAJ WIĘCEJ |

05AktualnościFAN DANCE

Podobało Ci się? Polub nas!

Loading...